1 Decembrie 2012 – azi Alba Iulia a fost ”a noastră”. POLITICIENII PLEACĂ, CIANURA RĂMÂNE!

Dupa ce anul trecut la Alba-Iulia steagurile SRM s-au băgat peste tot in fața camerelor TV, totul fiind cenzurat, anul acesta reprezentanții puterii de la București nu au mai indrăznit sa vină la sărbătoarea natională. Steagurile Salvați Roșia Montana si cele unioniste au dominat Alba-Iulia, azi Alba Iulia a fost ”a noastră”! Nu s-a transmis nimic în direct la TV, jandarmii și-au facut datoria civilizat. Ionuţ Părăuşanu: Anul trecut pe 1 dec eram trași de braț din mulțime la Arcul de Triumf, de jandarmi în civil, puși în fața camerelor de luat vederi să ne identificam pentru ca am afișat un drapel pe care scria „Salvați Roșia Montana”. Astazi suntem tot aici si mai puternici.  Marina Stefan: Gazele de șist și cianura – doua fațete, ACEEAȘI problemă.

Ziua a inceput furtunos cu unioniștii: ”Unirea face puterea!”, ”Sîngele apa nu se face!”, ‘’Nu vrem regionalizare, vrem România Unita!’’, ‘’BASARABIA E ROMÂNIA!’’ Apoi au venit ‘eco-teroriștii’. A fost spart si embargoul mass media www.realitatea.net/proteste-de-1-decembrie-unirea-basarabiei-cu-romania-si-anularea-proiectului-rosia-montana dar binențeles a rămas cenzura. Iată ce nu apare în mass media, au fost CENZURATE scandarile SRM: ”Toate partidele / Aceeași mizerie!”, ”Politicienii si RMGC otrăvesc oamenii, distrug natura”, ”E România / E țara noastră / Ne-am săturat de politica voastră!”, ”Toate partidele / Fură prin Rotație!”, ”Trădarea de țară / In aur se măsoară!”, ”Înăuntru hoții / Afară patrioții”, ”Nu corporația / Face legislația”, POLITICIENII PLEACĂ, CIANURA RĂMÂNE!!

0708Miha200001020304100609140511

Asteptăm raspunsul premierului Victor Ponta la intrebarea: Cetățene Victor Ponta, o iei in căsătorie pe domnișoara Cianură? Acesta poate fi doar DA sau NU.

Despre Alex Imreh

0742669918
Acest articol a fost publicat în 3. Proteste, acţiuni, Alburnus Maior și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s