Refuza să mai faci parte din sistem. Nu speranţa te face puternic ci credinţa. Cei care evită organizarea sunt pierduţi.

Extrase dintr-un articol de pe NEAM UNIT! Trezește-te, a sosit timpul faptelor :

# Nu pleca la luptă dacă nu crezi în victorie. Nu speranţa te face puternic ci credinţa. Când speri, poţi spera şi că te scapă cineva, faci compromisuri din speranţă, când crezi în ce faci nu aştepţi ajutor şi de compromis nici nu poate fi vorba. Frica de orice, dar de absolut orice, nu te face nemuritor, şi cu frică şi fără, tot crăpi, dar în lipsa fricii poţi trăi liber până la moarte.

# Nu aşteptă ca altul să facă în locul tău ce tu poți face chiar acum. Principiul este simplu eşti bolnav şi singur, nu ai bani, nimeni nu te ajută … ce faci? Mori sau cauţi leacul singur? Adică te lupţi să trăieşti? Alege să lupţi şi ai o şansă, alege să te vaiţi doar şi vei muri sigur (şi singur).

# Lupta cu un sistem bine dotat cu violenţă nu trebuie dusă cu arma lui cea mai puternică. El nu trebuie lovit direct ci trebuie doar ajutat să se prăbuşească. Cum? Refuza să mai faci parte din sistem.
Ia-ţi dacă poţi familia cu tine, dacă nu, ieşi măcar tu cel care ai înţeles. Vei fi condamnat de familie, dar lupta ta este tocmai pentru ea, pentru tine, pentru singurul și cel mai de preţ lucru care contează în viaţă: libertatea de a alege. Dacă nu faci acest sacrificiu (când familia nu înţelege) vei rămâne sclav tu, familia ta, şi vei lăsa moştenire lanţuri grele.

# Ai să spui: şi unde mă duc ? ce fac ? cum încep? Te vei duce în căutarea celor ca tine, exista cel puţin unul care vrea acelaşi lucru … sunt eu, vom fi doi. Nu este mare lucru?! Ba da! În urmă cu zece cuvinte te credeai singur. Începutul este găsirea celor asemeni noua.

# Fereşte-te de extremişti, rasişti, fanatici, orgolioşi, lipsiţi de bun simţ şi dăruire, aceştia sunt primii care te vând. Fereşte-te de cei care vorbesc mult și mai ales care vorbesc mult despre ei, aceştia fac puţin şi la un moment dat vor descoperi că au un interes personal mai mare decât unul de grup. Fereşte-te şi de cei care nu te pot privi în ochi mai mult de o secundă, în fugă sau cu ochii goi, aceştia sunt pierduţi acum şi nu avem timp să-i recuperăm. Ferește-te de cei care spun că țara nu le-a dat nimic, că nu se mai poate face nimic, ca nu avem soluții etc. Aceștia sunt cei care ar face orice să nu se simtă vinovați de lașitatea lor, le este rușine cu ea, dar nici nu renunță, doar o acoperă de scuze.

# Nu da înapoi oricât de greu ar fi, tu mergi cu victoria înainte, dar nici un drum spre victorie nu este uşor. Ce inamic te-ar lăsa să îl cucerești fară luptă?! Când erai mic şi vroiai să urci scările tu te vedeai deja acolo sus, credeai şi de aceea oricât de tare te loveai reveneai mereu la prima treaptă…într-o zi te-ai trezit sus, toate durerile erau uitate. Rămâne doar bucuria victoriei.

# Fii organizat şi pretinde de la cei cu care te însoţeşti acelaşi lucru. Cei care evită organizarea sunt pierduţi. Repet nu este timp de recuperări. Mergi mai departe, vei afla alţii mai buni.

# Află ce-ţi doreşti, vezi dacă şi ceilalţi doresc acelaşi lucru, apoi stabiliți cum se poate realiza. Oricât de puţine mijloace aţi avea şi indiferent de primele rezultate, perseverați. Rezultatele bune apar doar respectând scopul şi urmând calea. Dacă un plan nu a reuşit, nu te îndoi de scop ci doar schimbă planul pană ce scopul va fi atins. Dar să nu fii superficial şi grăbit să schimbi planul, insistă întâi.

# Această luptă este drumul libertății. Eşti liber din clipa când începi, tot ce faci este să eliberezi şi pe alţii. De aceea să nu disperi văzând ca rezultatele întârzie, tu eşti liber, vai de cei care nu te văd, nu te înţeleg sau îşi râd de tine, ei sunt doar sclavi cum ai fost şi tu. Este bine dacă înţelegi că drumul e lung şi anevoios, dar şi că ai câştigat din clipa în care ai intrat pe el. Viaţa ta este acum în mâinile tale, iar iluzia sistemului se destramă pe zi ce trece.

# Nu dispera, nu căuta rezultate uşoare. Ele sunt binevenite, dar pot fi şi capcane. Timpul va decide, iar totul se întâmplă doar când ai făcut suficient din ceea ce trebuia făcut. Ce nu înţelegi azi, vei înţelege mâine prin căutare şi râvna de a afla răspuns întrebărilor tale.

# Victoria este chiar în libertatea ta şi ea început de azi! Eliberarea celorlalţi este ca o mică răsplată, dar dacă nu participi la eliberarea lor îţi pierzi libertatea ta. Nu uita: Nu-ți fie frică, nu fi leneș, nu te rușina, nu te înfumura. Ești liber! Caută-mă! Eu sunt pe urmele tale.

Despre Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
Acest articol a fost publicat în Canvas și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s