8.11.14 Proteste istorice la Cluj, Timișoara. Pentru că se fură! Mai-credit BM 4miliarde€, Aug-Ordonanța Traseiștilor. Noi-PSD dublează % față de ’09 în unele jud. prin migrația primarilor.

Cluj 8.11.2014: VIDEO > Cel putin 8000 de oameni au protestat în Cluj-Napoca, pentru alegeri libere. S-a cerut Jos Ponta, Jos Comunismul.  Ca de obicei Televiziunile REFUZĂ să transmită imagini. În turul 1 în jud.Cluj, Ponta l-a învins pe contracandidatul Iohannis -doar la secțiile unde au votat pușcăriașii de la Gherla.

YouTube >> Protest Cluj-Napoca 8 noiembrie – Montaj + Interviuri
PS – 10.11.2014 – Titus Corlăţean demisionează în urma protestelor.

În mai 2014 Banca Mondiala împrumută guvernul Ponta cu 4 miliarde€ în cele mai favorabile conditii posibile, ”ca sumă de siguranță, pentru orice fel de necesități”. În aug 2014 ORDONANŢA TRASEIŞTILOR permite prin derogare!! MIGRAŢIA PRIMARILOR. Urmează migrația a sute și sute de primari, procente mari în unele județe cu mulți asistați sociali, 80% din primari în jud.Giurgiu. În 2 noiembrie PSD obține în ACELE județe, un scor aproape dublu față de 2009.

Cei care au protestat la Cluj sunt în mare măsura cei care 8 săptămini la rând au protestat în sept-oct 2013 pentru cauza Save Roșia Montana. Acum a fost ocazia sa îl taxeze pe Mickey pentru pozițiile sale pro cianurare și gaze de șist. Corupții mafiocrației din toate partidele, văd astfel că îi poate costa scump să accepte mite pentru cianurare sau gaze de șist. Atenție Johan, să nu uiți asta!! Dar Roșia e mai mult decit un simbol, este revolta clasei de mijloc nu revoluția hipsterilor. Roșia Montană înseamnă – ne-am trezit, jos clasa politică! Protestatarii SRM au ieșit acum la proteste pentru că știu cum se fură, de ani de zile se tot informează prin media paralelă opusă mass-media, prin rețelele de socializare. Ei știu multe, sunt bine informați dar evident cei 8000 de oameni care au ieșit în Cluj nu au ieșit pentru că ar fi aflat că Ponta fură alegerile cu banii luați de la Banca Mondială.  Aproape nimeni nu analizează legăturile dintre creditele luate înainte de alegeri și mituirea a sute de comune, nici analisti ca Moise Guran nu au prea discutat asta. Legăturile s-ar putea lamuri dacă s-ar lua la rând, banii primiți acum înainte de alegeri, de comunele ale caror primării au trecut la PSD cu Ordonanța Traseiștilor. Cum trage după el o comună un primar cu consilierii lui? Asta s-a mai analizat, merge la comune cu mulți asistati sociali, li se spune – nu primiți bani de lemne, ajutor de somaj daca .. Pe de altă parte primarii sunt totusi lideri în comunitate, mai ales daca aduc bani mulți la comunitate.

Cosmin Vaman & Dan Teodorescu – video viral >> Raul cel Mic contra Raul cel Mare

Mihai Gotiu: Sunt unii cărora nu le vine să creadă că se întâmplă. Că se poate și că e posibil. E un sentiment pe care l-am mai trăit în urmă cu un an, când eram mii și zeci de mii de prieteni mobilizați pentru salvarea Roșiei Montane. Au fost și atunci, cum sunt și acum, mulți neîncrezători în propriile forțe. Pentru a doua oară într-un singur an, mii de oameni care nu se cunosc se solidarizează pentru o cauză comună. Nu pentru Klaus Iohannis, ci pentru apărarea unui drept fundamental: dreptul la vot, cel care le-a fost încălcat prietenilor, cunoștințelor, rudelor și concetățenilor noștri din diaspora.

Oreste Teodorescu: Ne zvârcolim de un sfert de veac în propria neputinţă de a ne alege ca reprezentaţi nişte politicieni oneşti, care să iubească Neamul, Ţara şi Tradiţia care ne definesc ca urmaşii unui popor mare. Sistemul, această groapă pestilenţială mustind de corupţie, ticăloşie, trădare nu a produs până acum decât nişte marionete triste, nişte cârpe depersonalizate mânuite cu abilitate şi cinism de o mână de oameni, auto-intitulaţi: eternii. Legaţi între ei prin fire invizibile, dar groase ca funia spânzuratului, aceşti venetici se situează deasupra legii, controlează partide, oameni de afaceri şi jurnalişti. Sunt strecuraţi prin servicii secrete, prin loji masonice se recunosc între ei după luciul hulpav al ochilor de „peste mort”, îi animă doar setea bolnavă de putere şi avere.
Voi, candidaţilor care ne cereţi votul pentru cea mai înaltă funcţie, faceţi cu toţii parte din măruntaiele acestui sistem în metastază. Ştiţi că istoria se repetă, roata se învârte, generaţiile cresc şi progresează şi totuşi va încăpăţânaţi să ne trataţi ca pe nişte vite bezmetice. Ne manipulaţi, ne minţiţi, practic aveţi senzaţia că suntem atât de proşti încât vă privim extaziaţi şi vă sorbim cu nesaţ vorbele băloase, după care ne încolonăm cuminţi la urne şi vă propulsăm spre fagurele bugetului de stat, pe care să-l devoraţi ca nişte hiene drogate.
Nu aveţi nici un program, nici o viziune, nici măcar un set de soluţii simple ca această ţară bogată, locuită de un popor excepţional să-şi atingă potenţialul creator, nu ne-aţi oferit decât circ ieftin şi o pâine neagră. Tocaţi aceleaşi cuvinte găunoase, ne împroşcaţi cu rumeguşul limbajului vostru de lemn, vă ascundeţi în spatele unor propagandişti isterici dar persuasivi bătându-vă joc de aşteptările noastre. Vă înfăţişaţi zâmbitori şi blânzi, dar geme în voi viciul şi lăcomia. Vă doriţi puterea, dar habar nu aveţi ce să faceţi cu ea, n-aveţi nici o perspectivă asupra lumii. Nu vă arde nici o candelă pe perete, n-aveţi nici un Dumnezeu, nu vă interesează destinul şi mântuirea, ci doar iluzia că sunteţi cineva, că sunteţi importanţi. Biete păpuşi obosite şi prăfuite, cu gesturi sacadate şi dosare penale care l-ar face pe Al Capone să vă ridice nişte statui în Iad, când vă veţi trezi?
A venit vremea să ne ridicăm din genunchi, să scuturăm ţărâna de pe haine şi să ne recuperăm Ţara. Simte vreunul dintre voi cum îi curge sângele neamului prin vene? Dacă da, atunci avem cu toţii o şansă la evoluţie, dacă nu… feriţi-vă dragilor, căci vom umple străzile cu strigătul nostru.

Cel mai dur atac al UE contra unui guvern membru. Nici macar nazistii greci sau austrieci n-au fost loviti asa de violent! Un Raport de 22 de pagini din 2012 il face praf pe Victor Ponta si zice, foarte clar si pe fata, ca metodele lui or fi potrivite pentru Rusia, dar nu pentru Uniunea Europeana: “Ponta incalca Constitutia, ameninta judecatorii, concediaza ilegal oficialii care nu-i convin si distruge democratia”. In 2014 Deficitul bugetului de pensii a ajuns la 4 MILIARDE de euro!

În 2012, înainte de alegeri!, Banca Mondială acorda un împrumut în valoare de un miliard de euro FARA dobânda! ”ca sumă de siguranță, pentru orice fel de necesități”, conform declarației lui Ponta. În mai 2014 tot ÎNAINTE de alegeri! Banca Mondiala împrumută guvernul Ponta cu 4 miliarde de euro în condițiile cele mai favorabile posibile la nivel mondial – 18 ani, dobândă 3,5%.

În aug 2014 ORDONANŢA TRASEIŞTILOR permite prin derogare MIGRAŢIA PRIMĂRILOR – „Pentru anul 2014, prin derogare de la prevederile art. 9 alin. (2) lit. h1) şi art. 15 alin. asistati sociali(2) lit. g1) din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, cu modificările şi completările ulterioare, în termen de 45 zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă primarii şi preşedinţii consiliilor judeţene, consilierii locali şi consilierii judeţeni, precum şi candidaţii care au fost declaraţi supleanţi, îşi pot exprima în scris şi o singură dată opţiunea cu privire la partidul politic, organizaţia minorităţii naţionale din care doresc să facă parte sau să devină independenţi, fără ca aleşii locali respectivi să-şi piardă calitatea dobândită în urma alegerilor”, se arată în proiectul de ordonanţă de urgenţă.

Urmează migrația a sute și sute de primari, procente mari în unele județe cu mulți asistați sociali, 80% din primari în jud.Giurgiu. În 2 noiembrie PSD obține în ACELE județe, un scor aproape dublu față de 2009. CE FONDURI AU PRIMIT ACESTE PRIMĂRII ÎNAINTE DE ALEGERI??

Banda hoţilor de voturi a dat lovitura Tot soiul de lucruri suspecte s-au întâmplat la primul tur al alegerilor prezidenţiale, de la blocajul totalmente neaşteptat al votării în străinătate la amploarea votului pe liste suplimentare în anumite judeţe. harta-turism-electoralHarta asta e de o bizarerie stridentă. Pe ea sunt accente fireşti dar, mai ales, dezechilibre inexplicabile. E firesc ca votul pe liste suplimentare să fie mai des întâlnit în jurul oraşelor mari, unde sunt studenţi sau migranţi interni, atraşi de oportunităţi economice şi de dinamica pieţei muncii. Teoria este verificată de situaţia din Ilfov, unde locuiesc zeci de mii de bucureşteni care nu şi-au mai schimbat buletinele, în Cluj (Cluj-Napoca), în Timiş (Timişoara) sau în Iaşi (Iaşi, evident). Dar ce mare migraţie internă şi ce comunitate studenţească se află, totuşi, în Giurgiu, unde s-a înregistrat cea mai mare proporţie de alegători pe liste suplimentare (14,34%) din toată ţara mai mulţi, proporţional, ca în Ilfov, care e, totuşi, judeţul în mijlocul căruia se află capitala României? Administraţia PSD a dat dovadă de o relaxare cu totul neobişnuită în privinţa votului pe liste suplimentare în ţară, dar a fost de o “scrofulozitate” neclintită în chestiunea votului românilor din străinătate. Nicăieri, pe teritoriul naţional, nu s-au terminat infamele declaraţii speciale, nicăieri nu s-au făcut cozi la completarea lor, nicăieri n-a sesizat nimeni, în ţară, vreo problemă cu procedura*. În schimb, la secţiile de votare din străinătate, formularele cu declaraţiile s-au terminat suspect de repede iar funcţionarii n-au acceptat declaraţii pe proprie răspundere scrise de mână sau aduse de oameni de acasă – refuz care e o infracţiune în sine. Numărul de voturi pe liste suplimentare a fost de aproape 1 milion în ţară şi de 10 ori mai mic în străinătate.

10% din voturi au fost in sectii speciale De unde au venit turistii care au votat in Ilfov, Giurgiu, Mehedinti, Olt si Calarasi?

  • Numarul de voturi exprimate pe listele suplimentare e mult mai mare fata de 2009, pentru ca ieri listele suplimentare au existat in toate sectiile (gratie unei decizii a Guvernului), pe cind in 2009 ele existau doar in sectii speciale, mult mai putine.
  • Numar sectii de votare unde s-a putut vota pe liste suplimetare in 2009: 3.359
  • Numar sectii de votare unde s-a putut vota pe liste suplimetare in 2014: 18.533
  • Total vot pe liste suplimentare in 2014, turul I: 963.987
  • Total vot pe liste suplimentare in 2009, turul I: 479.196
  • Total vot pe liste suplimentare in 2009, turul II: 617.135

Cum a devenit PSD partidul – stat in sudul Romaniei. Judetele Giurgiu, Dolj si Olt, ramase fara Opozitie, campioane la votul turistic. Inainte de alegeri, aici s-au racolat un numar foarte mare de primari de la opozitie prin ordonanta de urgenta a Guvernului Ponta care permitea migratia alesilor locali. Reprezentantii ACL spun ca, in ceea ce priveste listele suplimentare, votantii PSD nu ar mai fi votat in comuna unde apartin, ci au fost plimbati cu automobilele – nu cu autocarul ca in anii trecuti, ca sa nu bata la ochi – si ar fi votat de mai multe ori la diverse sectii de votare din alte localitati. Ordonanta traseistilor a destructurat practic Opozitia in teritoriu, iar plecarea in bloc a unor organizatii PDL si PNL la PSD pur si simplu a condamnat Opozitia sa nu poata supraveghea votul. Giurgiu – la alegerile de pe 2 noiembrie, cu o prezenta la vot de  56,33%, Victor Ponta (PSD) a luat  61.32%, Klaus Iohannis (ACL) – 15.40%. In judet, 14,34% dintre alegatori au votat pe listele suplimentare, fiind in top la acest capitol. Si in judetul Dolj este o situatie similara,  la o prezenta la vot de 54,31%, Victor Ponta a obtinut 54.78%, iar Klaus Iohannis – 23.11%. In 2009, PSD obtinuse aici in primul tur  44.34%, iar candidatul PDL – 29.96%. De remarcat ca in judetul Dolj, 10,8 % dintre cetateni au votat pe listele suplimentare. Cresterea – desi nu este la fel de spectaculoasa ca in Giurgiu – se poate datora atat Ordonantei traseistilor, cat si turismului electoral. In Olt, PSD-ul a avut o crestere de peste 10 puncte procentuale, folosindu-se de ordonanta traseistilor, 22 de primari au trecut de la PDL si PNL la PSD.

Daca comparam datele de mai sus vedem ca PSD a obtinut in 2014 un scor aproape dublu fata de 2009. Ca urmare a Odonantei traseistilor data de Guvernul Ponta la sfarsitul lunii august si prin care alesii locali isi puteau schimba timp de 45 de zile partidul fara a-si pierde functia, circa 80% dintre primarii din judetul Giurgiu au semnat adeziuni la PSD.londra

„ἰδιώτης, idiốtês, om vulgar, fara educatie, prost, care nu participa la viata politica a republicii”Ponta a luat 13,7 % in Diaspora si 40 % in tara! 99,3% din romanii din strainatate muncesc…..74% dintre votantii PSD din Romania sunt asistati social intr-o forma sau alta!

BEC a permis noi secții în diaspora. Corlățean a refuzat și riscă acum peste 12 ani de închisoare Extrem de grav este că în 7 noiembrie, Titus Corlăţean a implicat şi membri BEC. Nu ţinem minte ca vredată un policician mincinos să fi implicat şi organisme sau instituţii independente. Acum, Titus Corlăţean şi-a permis să implice o instituţie condusă de judecători de la ÎCCJ, instituţia care veghează la buna organizare şi desfăşurare a alegerii şefului statului român. Şi, fapt fără precedent, pentru prima oară o instituţie de talia BEC contrazice afirmaţiile unui ministru şi ale unui minister. Traian Băsescu a cerut demisia ministrului de Externe, Titus Corlăţean, ca urmare a dezinformării lansate de ministru în spaţiul public, după care este ilegală organizarea de noi secţii de votare în străinătate.

1. Adrian Nastase, prim ministru, presedinte PSD, condamnat definitiv
2. Liviu Dragnea, secretar general PSD, deputat PSD, trimis in judecata
3. Viorel Hrebenciuc, cercetat penal
4. Voicu Catalin, deputat PSD, condamnat definitiv
5. Ecaterina Andronescu, ministru PSD, senator, cercetata penal
6. Serban Mihailescu, senator, urmarit penal
7. Miron Mitrea, vicepres. PSD, vicepres CDEP, condamnat la 2 ani cu executare in prima instanta.
8. Dan Nica, europarlamentar PSD, cercetat penal
9. Dan Sova, senator, vicepres. PSD, cercetat penal
10. Ioan Adam, Senator PSD, cercetat penal
11. Victor Mocanu, senator PSD, trimis in judecata
12. Adrian Duicu, fost pres CJ, cercetat penal
13. George Bunea Stancu pres. CJ Braila, cercetat penal
14. Nicusor Constantinescu, presedinte CJ Constanta, trimis in judecata
15. Ion Prioteasa, sef CJ Dolj, cercetat penal
16. Sebastian Ghita, deputat PSD, trimis in judecata
17. Ristea Priboi, deputat PSD, trimis in judecata
18. Maior Lazar Dorin, deputat PSD, condamnat la inchisoare cu executare, nedefinitiv
19. Dumitru Ion, deputat PSD, trimis in judecata
20. Marian Oprisan, presedinte CJ Vrancea, trimis in judecata
21. Bradisteanu Serban Alexandru, senator PSD, cercetat penal in dosarul Nastase, trimis in judecata pt. Abuz in serviciu
22. Mazare Radu, primar Constanta, trimis in judecata
23. Mirza Gavril, presedinte CJ Suceava, trimis in judecata
24. Surupaceanu Mugurel, senator PSD, trimis in judecata
25. Constantin Nicolescu, presedinte CJ Arges, trimis in judecata
26. Ghiveciu Marian, deputat PSD, trimis in judecata
27. Niculae Badalau, deputat PSD, cercetat penal
28. Florin Paslaru, deputat PSD, cercetat penal
29. Ion Stan, deputat PSD, cercetat penal
30. Nicolae Vasilescu, deputat PSD, trimis in judecata
31. Constantin Boscoldeala, primar PSD Buzau, trimis in judecata
32. Constantin Contac, Presedinte CJ Botosani, condamnat definitiv
33. Sebastian Secosan, sef OPC Bihor,
34. Duta Vasile, senator PSD, condamnat definitiv
35. Cutean Emilian Vasile, deputat PSD, secretar de Stat condamnat definitiv la inchisoare cu executare

Doar Ponta a scăzut taxele o alta minciuna scrisa mare pe toate afisele electorale ale acestui mincinos! Ca să aibă de unde fura mai mult –
In Agricultura au fost introduse 3 noi taxe:
1. Impozit de 16% şi CAS pe veniturile din creşterea şi exploatarea animalelor şi din valorificarea produselor de origine animală;
2. Impozit de 16% şi CAS pe veniturile realizate din cultura plantelor, de pe suprafeţele de teren situate peste limita care asigură necesităţile de trai ale unei familii;
3. Impozit de 16% şi CAS pe veniturile din silvicultură şi piscicultură
Taxele locale s-au majorat pentru a putea asigura veniturile necesare bugetelor locale, intrucat Guvernul nu le putea acoperi.
4 – Majorarea taxelor locale cu 16% la începutul anului 2013
Guvernul Ponta a introdus si 4 noi taxe care afecteaza mediul industrial si de exploatare a resurselor:
5 – Taxă pe monopolurile naturale (energie electrică şi gaze naturale), în valoare de 0,1 lei/MWh pentru energia transportată către sistemele de distribuţie, de 0,75 lei/MWh în cazul cantităţii distribuite şi de 0,85 lei/MWh pentru cantitatea transportată numai prin sistemul de transport;
6 – Taxă specială de 0,5% aplicată veniturilor obţinute din exploatarea resurselor naturale, altele decât gazele naturale;
7 – Taxă de 60% asupra veniturilor suplimentare obţinute ca urmare a dereglementarii preţurilor din sectorul gazelor naturale de către operatorii economici care desfăşoară cumulativ activităţi de extracţie şi comercializare;
8 – Impozit pe venit şi CAS la indemnizaţia şi orice alte sume de aceeaşi natură primite de toţi angajaţii pe perioada delegării, pentru partea care depăşeşte limita de 2,5 ori nivelul stabilit pentru personalul instituţiilor publice.
Trei noi taxe si majorari au fost introduse pe diferite surse de venit
9 – impozit de 16% pe veniturile considerate dividende;
10 – Cotă majorată de impozit, de 50%, pentru veniturile din prestarea de servicii în România sau în afara României, dividende, dobânzi, comisioane, redevenţe şi din exercitarea unei profesii libere plătite într-un stat cu care România nu are încheiat un instrument juridic în baza căruia să se realizeze schimbul de informaţii,
11 – CAS aplicat persoanelor care realizează venituri din cedarea folosinţei bunurilor (chirii şi arendă) începând cu 1 ianuarie 2014.
Sase taxe au fost majorate cum ar fi cea pentru pasapoarte, taxe de mediu, de divort, taxe juridice sau medicale.
12 – Taxă majorată pentru eliberarea paşapoartelor temporare (de la 84 lei la 100 lei) şi a celor electronice (de la 244 lei la 270 lei);
13 – Taxă de pod majorată: în cazul podului Giurgeni-Vadul Oii de la 9 lei la 10 lei (3 februarie 2013) şi apoi la 11 lei (1 aprilie 2013) şi în cazul podului Feteşti-Cernavodă de la 11 lei la 12 lei (3 februarie 2013) şi apoi la 13 lei (1 aprilie 2013).
14 – Taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule (timbrul de mediu).
15 – Taxa pe timbru de mediu este mai mare cu 10% faţă de vechea taxă de poluare;
16 – Coplata în sistemul sanitar, de până la 10 lei pe zi de spitalizare;
17 – Taxă de 500 lei pentru îndeplinirea procedurii de divorţ pe cale administrativă;
18 – Taxa judiciară de timbru, colectată de primării şi vărsată în proporţie de 70% la bugetul public.
Lovitura de gratie a venit insa la capitolul accize 15 astfel de taxe au fot fie introduse, fie majorate de Guvernul Ponta. Dintre acestea cea mai cunoscuta este cea de 7% pentru carburanti, dar tot aici intra si accizele pentru alcool, tigari si obiecte de lux.
18 – Acciză suplimentară de 10 euro/hl de produs la berea din amestecul cu băuturi nealcoolice, la care ponderea gradelor Plato este mai mică de 30%;
19 – Acciză suplimentară de 25 euro/hl de produs pentru băuturile fermentate, altele decât bere şi vinuri;
20 – Acciza pentru bere majorată de la 0,748 euro/hl/grad Plato la 0,8228 euro/hl/grad Plato;
21 – Acciza pentru berea realizată de micii producători majorată de la 0,43 euro/hl/grad Plato la 0,473 euro/hl/grad Plato;
22 – Accizele pentru alcool etilic majorate de la 750 euro/hl alcool pur la 1.000 euro/hl alcool pur;
23 – Acciza specifică la ţigarete majorată de la 53,18 euro/1.000 ţigarete la 56,71 euro/1.000 ţigarete;
24 – Acciză pentru bijuterii din aur şi/sau din platină, cu excepţia verighetelor: acciză de 1 euro/gram pentru bijuteriile cu până la 14k şi de 2 euro/gram pentru cele peste 14k;
25 – Acciză pentru confecţii din blănuri naturale: acciză cuprinsă între 50 şi 1.200 euro/bucată, în funcţie de costul de achiziţie al blănurilor;
26 – Acciză pentru iahturi şi alte nave şi ambarcaţiuni cu sau fără motor pentru agrement;
27 – Acciză pentru motoarele cu capacitate de peste 100 de cai-putere destinate iahturilor şi altor nave şi ambarcaţiuni pentru agreement;
28 – Acciză pentru autoturisme şi autoturisme de teren, inclusiv cele importate sau achiziţionate intracomunitar, noi sau rulate, a căror capacitate cilindrică este mai mare sau egală cu 3.000 cm3;
29 – Acciză pentru arme de vânătoare şi arme de uz personal, altele decât cele de uz militar sau de uz sportiv: acciză cuprinsă între 50 şi 1.500 euro/bucată, în funcţie de costul de achiziţie al armelor;
30 – Acciză pentru cartuşe cu glonţ şi alte tipuri de muniţie pentru armele prevăzute anterior: acciză cuprinsă între 0,1 şi 0,4 euro/bucată în funcţie de costul de achiziţie;
31 – Acciza suplimentară pe litrul de benzină, motorină şi kerosen de la 1 ianuarie 2014;
32 – Indexarea accizelor cu rata medie a inflaţiei. 33- Impozit pe construcţii speciale de 1,5% din valoarea construcţiei, începând cu 1 ianuarie 2014.
34- Redevenţele pentru resursele naturale vor creşte cu 25% (cu excepţia celor la petrol şi gaze) de la 1 ianuarie 2014.
35- Eliminarea prevederii legale prin care primarii nu aveau voie să majoreze taxele locale cu mai mult de 20% peste rata inflaţiei în cazul persoanelor fizice (la persoanele juridice limita va rămâne).
MAI SUNT UNELE AMÂNATE PÂNĂ LA 1 IANUARIE.

PS. DEMANTELAREA României continuă: FMI şi Comisia Europeană ne impun templu-masonic-imens-bucDISTRUGEREA Căilor Ferate Române. Calea ferată din România se va reduce la jumătate, conform unui plan realizat la cererea Comisiei Europene şi a FMI. Un TEMPLUL MASONIC IMENS va fi construit în Bucureşti. Un teren în valoare de peste 2,1 milioane lei a fost cedat gratuit de către Guvernul Ponta pentru ca Marea Lojă Naţională să construiască o clădire uriaşă pe Bd. Expozitie, informează B365.ro.

Despre Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
Acest articol a fost publicat în 2. Cauze, 2014, 6. Putem? și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la 8.11.14 Proteste istorice la Cluj, Timișoara. Pentru că se fură! Mai-credit BM 4miliarde€, Aug-Ordonanța Traseiștilor. Noi-PSD dublează % față de ’09 în unele jud. prin migrația primarilor.

  1. Pingback: De ce nu avem în vestul țării sonde geotermice în loc de sonde de fracturare hidraulica? România este a treia țară din Europa, după Grecia și Italia, ca potențial geotermic. | Lupul Dacic

  2. Pingback: De ce nu avem în vestul țării sonde geotermice în loc de sonde de fracturare hidraulica? România este a treia țară din Europa, după Grecia și Italia, ca potențial geotermic. | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s