Măcelărirea poporului român – România devine piaţă de organe, am avut cea mai mare creștere procentuală din lume. Am devenit țară ”model”, pe când campioni la export de organe??

10.11.2008Persoanele care nu anunta in timpul vietii ca refuza sa-si doneze organele, se considera automat ca sunt de acord sa le doneze dupa deces. Romania va prelua astfel modelul din Belgia si Portugalia, renuntandu-se registrele nationale si la medicul de familie, unde romanii puteau, in varianta initiala a legii, sa refuze donarea organelor. Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat ultimele modificari la „Legea acordului prezumat„, iar acest concept ar putea fi aprobat cat de curand si in Romania, informeza Gandul. Cei care vor sa refuze donarea vor avea la dispozitie un numar de telefon (!?!) pentru a anunta acest lucru.

22.10.2014 Prin Ordinul 1170 orice cetăţean devine un potenţial donator de organe, iar Ministerul sănătăţii exportator autorizat al acestora, decizia donării de organe revenind oricui (rudă până la gradul 4, medicii curanţi, anestezişti, etc.), fără a fi nevoie de acordul donatorului! … Pe scurt, poporul Mucenicia.Sfintului.Iacov_.Persul-720x480român e transformat în piaţă de organe. Suntem nu vânduţi ca sclavi, ci omorâţi şi vânduţi bucată cu bucată.
Carduri de sănătate au multe ţări, însă nici într-o altă ţară cardul de sănătate nu transformă posesorul în masă de organe şi la dispoziţia oricui. Nici într-o altă ţară informaţiile intime despre sănătate nu sunt stocate înafara ţării de cetăţenie.
Toată legislaţia este conjunctă ideologiei noului sclavagism, şi anularea unei singure legi nu are nici un efect real dacă toate legile aferente ei rămân valabile. Aşadar, soluţii „diplomatice” nu există. Pe de altă parte, emitenţii de legi genocidale nu merită a fi trataţi cu diplomaţie, ci aplicându-li-se Codul Penal. Optiunea donarii organelor dupa moarte este  inclusa in cardul national de asigurat.

20.11.2014 – Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, dr. Dorel Săndesc, a declarat că România a avut cea mai mare creștere procentuală din lume la numărul de donori de organe și la numărul de operații de transplant, în ultimii doi ani. Radu Deac directorul executiv al Agenției Naționale de Transplant (ANT), a declarat, că e nevoie de o unitate de urgență, de o flotilă organizată pe regiuni istorice, pentru transportarea organelor de transplant.
Am devenit țară ”model”, pe când campioni la export de organe??

Chemăm persoane, grupuri civice, asociatii, să refuze cardul de sănătate cu micro-cip, să susțină alături de noi Memoriul Petru Vodă. În campania din 2009 inițiată de Arhimandritului Justin Pârvu de la Petru Vodă, s-au strâns în doar 6 luni, aproape 1.000.000 de semnături anti-cip.
Chiar dacă au fost primite prin poștă, cât timp nu au fost activate la medicul de familie, pot fi returnate, tot la posta sau la casa de sanatate.

Dezavantaje ale cip-urilor RFID
1.Informaţiile din memoria cipului pot fi citite de către orice cititor, nu doar de către cele specializate[26]. Astfel, cu un simplu calculator performant, orice date, oricît de criptate ar părea, pot fi sparte[27] într-un timp extrem de scurt (cel mult patru ore) [28] şi chiar falsificate[29].
2. Controlul total asupra cetăţenilor. Se va şti în orice clipă unde sîntem, cu cine sîntem, tranzacţiile financiare, rutele de călătorie, timpul petrecut în anumite locuri şi alte date, ce vor fi folosite după bunul plac al posesorilor acestor baze de date.
3. Cip-urile nu pot fi detectate de simţurile fiziologice sau percepţia umană. Deci nu vor putea fi evitate.
4. Microcipurile implantate la animale au provocat cancer în aproximativ 10% din cazurile implanturilor. Ţesutul cancerigen a apărut întotdeauna în jurul cipului RFID[30].
5. Cip-urile RFID sînt sensibile la anumite tipuri de radiaţii ori contactul cu surse încărcate cu electricitate.
6. Nu există inclus în cip-uri optiunea: nu colecta date statistice despre mine.
7. Cel care va refuza cip-urile din varii motive, va fi lipsit de serviciile publice, care cer o identificare la baza de date, generând astfel o izolare şi înstrăinare socială. Deci persoanele fără cip nu există.
8. Cip-urile sunt o sursă de informaţie gratuită pusă la dispoziţie pentru serviciile de spionaj la toate nivelurile, iar date personale pot fi deturnate în diferite scopuri sau făcute public fie din neglijenţă fie intenţionat.
9. Cip-urile biometrice pot avea avantaje pe termen scurt, dar pe termen lung pot fi un pericol real. Ele compromit metodele existente de securitate pe baza celor 2 elemente introduse, folosind presupunerea că ele nu sunt accesibile publicului, nici măcar in mod criptat. De exemplu dacă ai o bază de date cu amprente şi pentru a intra în sistem este nevoie de amprenta unei persoane, nu trebuie să fie persoana acolo, poţi sa iei din baza de date a poliţiei amprenta ei. În mod paradoxal cip-urile biometrice diminuează siguranţa unei ţări. Ele permit accesul pe baza paşaportului altcuiva, fară a fi nevoie ca el să fie de faţă. Nu te mai verifică nimeni fizic, totul se bazează pe sistem. De aceea expunerea informaţiilor digitale ale românilor fără discernământ şi discreţionar reprezintă o acţiune, fie inconştientă şi iresponsabilă, fie de trădare a propriilor cetăţeni.
10. Serviciul 112 permite găsirea locaţiei telefonului. Oricând te poate localiza fară să apelezi, numai datorită faptului că telefonul primeşte semnal. Acelaşi lucru se poate extinde la cip-urile RFID.
11. Evidenţa strictă a vieţii personale, la toate nivelurile, elimină şansa de a repara o neglijenţă, o greşeală sau o neputinţă de plată, de exemplu faţă de o banca. Cazul americanilor cu dosar financiar. Dacă uiţi să faci o plată, eşti catalogat ca rău platnic toată viaţa. Nu mai primeşti un împrumut, niciodată.
12. Monitorizarea prin satelit pe baza identificării faciale reprezintă o ameninţare la propria viaţă, dacă luăm în consideraţie ghidarea rachetelor antipersoană prin satelit. O eventuală lovitură de stat omoară orice persoană cu ajutorul rachetelor ghidate după recunoaştere facială. Tehnic acest lucru este deja posibil. Deci cip-ul biometric poate servi şi la terorism, ucideri şi crimă organizată.
13. Autentificarea biometrică se poate realiza şi atunci când persoana deţinătoare a documentelor biometrice este moartă: este nevoie doar de mâna lui, sau de un ochi pentru a intra intr-un sistem. Astfel banii din cont, sau alte acţiuni financiare sau administrative, care necesită informaţii biometrice, se pot obţine doar dacă ai cadavrul. Deci pericolul cip-urilor biometrice se prelungeşte chiar şi atunci când omul este fără viaţă.

Despre Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
Acest articol a fost publicat în Anti-cip și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s