Sahra Wagenknecht despre criza UE și războiul din Ukraina. Maidanul a fost tradat! Nebunii care vor sa ne ducă la WWIII.

tedFost sef FBI Ted Gunderson despre CIA -”cea mai satanica, sinistra organizatie a lumii! Asasineaza 50-60.000 oameni an de an, fac trafic de droguri, rapiri de copii, .. “The CIA is the most evil organization in the history of the world. They’re involved in kidnapping kids, international drug trafficking. They’re assassinating people….” 50-60,000 human sacrifices per year in America!

‘Democrația’ neo-liberală este cauza jihadismului, folosește terorismul ca să instaureze cel mai oribil totalitarism din istoria umanității. Planul a fost făcut în sept 2011 – 7 țări în 5 ani.  Democrația neo-liberală nu mai este o democrație ci o plutocrație, iar orice wesley_clark_feb_8_2000plutocrație, știm de la Platon, dă naștere terorismului și dictaturii. In USA 95% din profiturile economice merg la 1% din populația totală. Politica externă americană este controlată total de marile interese corporatiste, corporațiile sunt controlate de catre marile finanțe, controlate la rândul lor de câțiva scelerați. gen.Wesley Clark spune – razboaiele au fost planificate de ani de zile: ”Am primit un memo de ‘mai sus’ prin care era planificat cum vom ‘prelua’ 7 tari in 5 ani”! “We’re going to take out 7 countries in 5 years, starting with Iraq, and then Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan and, finishing off, Iran”

Sahra Wagenknecht în Parlamentul German – despre criza UE și războiul din Ukraina.

 

Doamna cancelar trebuie sa nu mai abuzati in vechiul stil brutal german, de situatia periculoasa de semi-hegemonie in care Germania a ajuns. In timp ce reduceti salariile si loviti drepturile salariatilor, dvs aplicati ideea de ”solidaritate” doar prin cheltuirea perversa a sute de miliarde de euro in BAILOUTURI DE CARE BENEFICIAZA DOAR INVESTITORII BOGATI SI BANCILE. In EU prapastia dintre bogati si saraci o cresteti la paroxism prin slujirea fanatica a ”piețelor” și prin servitudinea fata de ”profitul marilor afaceri” făcut cu orice preț. Politica dvs duce la extremism, populism si nationalism, asta e sămânța pe care o sădiți! Cresterea sărăciei în Europa este falimentul UE.
UE a esuat deja in Ukraina. Ati inselat sperantele celor din Maidan cu cuvinte frumoase, tara se scufunda in razboi civil. Ar trebui sa sustineti democratia, impotriva saraciei, impotriva coruptiei, impotriva oligarhiilor. Sustineti in Ukraina un guvern care are 4 ministrii nazisti, guvern condus de un oligarh care a ajuns la putere prin miliarde furate, un presedinte cu nimic diferit prin gangsterism, coruptie si afaceri oneroase de Janukovitch care a fost rasturnat de Maidan, un oligarh care A FOST ministru al lui Janukovitch! Mintiti germanii pe fata despre situatia reala din Ukraina, sustineti un regim oligarhic in Ukraina asta in timp ce majoritatea poporului din Ukraina se sufoca in continuare in saracie. O saracire care va fi si mai cruda dupa masurile impuse de UE si FMI. Bande armate de extrema dreapta blocheaza Maidanul in timp ce grupurile stangiste din Ukraina sunt terorizate. 40de sindicalisti au arsi de vii in Odesa, cladirea a fost incendiata de grupuri de dreapta si asta nu e propaganda rusa. Asta e realitatea cruda din Ukraina in timp ce dvs mintiti publicul promovand ”un guvern ukrainian deschis, pro-democratic, pro-european”. Este total iresponsabil sa sustineti cu miliarde de euro, bani europeni, un astfel de guvern care nu respecta drepturile democratice fundamentale.
Nu ar fi mai normal ca inainte de orice sa duca la capat scopul inital al Maidanului, rasturnarea oligarhilor? Cu banii furati ai oligarhilor ukrainieni care sunt si azi la putere, s-ar putea rezolva toate problemele din Ukraina. Acesta a fost scopul inital al revoltei, miscarii Maidan, mai multa democratie si dreptate sociala, aceste asteptari au fost total inselate de actualul guvern din Ukraina!! Asteptari tradate si de catre dvs.doamna Merkel care sustineti actualul guvern oligarhic din Ukraina.
Nu numai ca actualul presedinte ukrainian a tradat Maidanul, dar in loc sa ajute ce ceva populatia care se zbate in saracie, vrea sa rezolve razboiul civil fara negocieri printr-un razboi total, contrar dovezilor istoriei care ne arata ca nu exista victori rapida in razboaiele civile. Diplomatia voastra nu e credibila pentru ca nu reprezinta interesele tuturor partilor, este o diplomatie subordonata marilor interese si nu popoarelor. Vreti sa includeti in mod iresponsabil o Ukraina oligarhica in politica defensiva comuna UE si astfel de facto in Nato. Responsabilitatea imediata a guvernului german ar trebui sa fie CONTRA retoricilor de razboi siderante ale administratiei Obama, contra a noi desfasurari de forte armate in esteul Europei. Nu avem nevoie de noi provocari armate, de arme si mai multe. Nu sunt o admiratoare a regimului oligarhic din Rusia, a mafiei oligarhice care conduce Rusia. Dar nu se poate face pace in Europa contra Rusiei.
La 100 de ani de la izbucnirea WWI si la 75 de ani de la terminare WWII, CEI CARE CRED CA SE POT DUCE RĂZBOAIE CONTROLABILE ÎN MIJLOCUL EUROPEI SUNT BOLNAVI LA CAP si trebuie adusi in limitele normalitatii, sunt bolnavi la cap chiar daca se chema Obama sau Rasmussen (sau Putin). Doamna Merkel trebuie sa va rupeti de politicile USA care ne târăsc spre un nou război mondial. Fara sa își dea seama poporul german este atras din nou într-o resposabilitate istorică sinistră similara cu războaiele mondiale anterioare.

Despre Merkel – FACETI PARTE DIN PIROMANI!”

Merkel ”pălmuită” în Parlamentul German: ”Ați reușit să reporniți razboiul rece, să poluați climatul politic, să puneți în pericol pacea Europei. Sunteți PROMOTOAREA UNUI RĂZBOI ECONOMIC PERVERS! Pretindeți că ne avertizați de incendiu dar FACEȚI PARTE DIN PIROMANI!”

A.Imreh – Sa fii pro putin sau pro obama astazi, e ca alegerea dintre PSD sau PDL/PNL, ca falsa dilema pro/contra base. Sa nu creada cineva ca tin cu ursu daca zic ca nu ar trebui sa ne repezim sa acceptam baze Nato si implicare in razboi contra rusilor. Nici americanii nici rusii nu ne sunt prieteni, sunt doar colonizatori. Noi trebuie sa fim pentru Romania, nu pt rusi sau americani. Trebuie sa fim pentru noi, nu sa ne grabim catre al treilea razboi mondial. Voi chiar nu vedeti nebunia acestor scelerati, vreti neaparat sa tineti partea la unu sau altul? Chiar nu intelegeti ce inseamna un razboi? La 100 de ani de la izbucnirea WWI si la 75 de ani de la terminare WWII, CEI CARE CRED CA SE POT DUCE RĂZBOAIE CONTROLABILE ÎN MIJLOCUL EUROPEI SUNT BOLNAVI LA CAP si trebuie adusi in limitele normalitatii.

PS – “Elita globală” se adună la München pentru a discuta prăbuşirea iminentă a ordinii mondiale. Se cere guvernare globală, Washington-ul cântăreşte acum ideea trimiterii de arme letale către guvernul de la Kiev.

Despre Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
Acest articol a fost publicat în Globalism neo-liberal și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Sahra Wagenknecht despre criza UE și războiul din Ukraina. Maidanul a fost tradat! Nebunii care vor sa ne ducă la WWIII.

  1. Putem sa spunem in measjul nostru foarte simplu : Vrem pace si autodeterminare. ! Am hotarit ceva in noiembrie si ne tinem de hotarire. Cred ca cuvintele astea contin subtexte suficiente Tu Alex vrei o scrsoare catre …( ? ) . Vrei o expunere de argumente ? Eu cred ca ar trebui sa luam din nou strada in stapinire si sa avem banere cu acel mesaj simplu si la obiect . Din el politicienii vor intelelge ca nu pot hotarii peste capul nostru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s