războiul demografic

Rate de fertilitate actuale: Franta 1.8, Anglia 1.6, Grecia 1.3, Germania 1.3, Italia 1.2, Spania 1.1. Cand s-a ajuns la o rata de 1.3, dpdv demografic este imposibil sa se  revina la o rata mai mare. Pe toata Europa – 1.38! Tot ceea ce ati vazut in Liban, Libia, Siria se poate intampla in Europa in cateva zeci de ani.
Declaratie oficiala in Germania: prabusirea demografica nu mai poate fi oprita. Germania va fi un stat musulman in 2050! In 2027 un francez din 5 va fi musulman. Peste 39 de ani Franta va fi o .. republica musulmana. In prezent, in sudul Frantei – un tanar din 2 (45% sub 20 de ani) este musulman. In Olanda, un nou-nascut din 2, este musulman. Peste 15 ani, jumatate din populatia Olandei va fi musulmana. Un ”rus” din 5 este musulman. In cativa ani aproape jumatate din armata Rusiei va fi musulmana.
Gaddafi – Allah ne va da victoria fara arme, fara razboi, fara cucerire. Nu avem nevoie de teroristi. Musulmanii de azi din Europa vor face din Europa un continent musulman in cateva zeci de ani. Azi exista 52milioane musulmani in Europa. Numarul lor se va dubla in 20 de ani la 104milioane. In multe zone din Europa, europenii vor deveni curand minoritate etnica. Ceea ce poate duce la urmatorul scenariu: zone musulmane care se rup si pornesc razboaie civile. Odata rupte zagazurile, zeci de milioane de africani care navalesc in Europa. Distrugerea prin razboi poate fi mai mare decat in WWII dar de data asta nu va mai fi cine sa reconstruiasca Europa.
Conform studiilor statistice o cultura pentru a se putea mentine are nevoie de o rata de fertilitate de MINIM 2.11 copii pe fiecare familie. Orice rata de fertilitate mai mica va duce la disparitia acelei culturi. Rata scazuta de natalitate va duce ireversibil la disparitia culturii europene. In istorie nici o cultura nu a reusit sa revina peste 1.9 dupa ce a scazut sub aceasta limita. Cand s-a ajuns la o rata de 1.3, dpdv demografic este imposibil sa se  revina la o rata mai mare. Pentru ca ar fi nevoie de 80-100 de ani sa se revina la o rata de natalitate mai mare si nu exista nici un model economic care sa permita supravietuirea economica a unei culturi pe o perioada asa mare fara forta de munca nou nascuta. La actuala rata demografica a Europei economia se va putea sustine doar daca vine in Europa forta de munca prin imigratie.
Rate de fertilitate actuale: Franta 1.8, Anglia 1.6, Grecia 1.3, Germania 1.3, Italia 1.2, Spania 1.1. Cand s-a ajuns la o rata de 1.3, dpdv demografic este imposibil sa se  revina la o rata mai mare. Pe toata Europa 1.38! Tot ceea ce ati vazut in Liban, Libia, Siria se poate intampla in Europa in cateva zeci de ani.
In Romania rata natalității aproape s-a înjumătățit față de anii 80. „Rata fertilităţii de 1,3 copii la o femeie este constantă din 1995 încoace, iar din acest punct de vedere România este la acelaşi nivel cu state dezvoltate precum Germania, Italia sau Austria.“ – profesorul Vasile Gheţău, director al Centrului pentru Cercetări Demografice al Academiei Române.
razboi demografic (1) razboi demografic (2) razboi demografic (3) razboi demografic (4) razboi demografic (5) razboi demografic (6) razboi demografic (7)image-2013-08-22-15425694-0-nascuti-mediimain-natalitate
sursa, pe youtube a aparut acest video în urmă cu 6ani!!

Despre Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s