Novak Djokovici în penitenciarul Australia

Ce e cu adevărat sinistru în povestea guvernul australian vs Djokovic a ieșit la iveală abia la a doua anulare a vizei: faptul că o opinie asupra unui act medical poate constitui o amenințare națională. E complet pe față, e argumentul oficial: a fi împotriva vaccinului și celebru e un pericol major. Cu atât mai remarcabil cu cât guvernul australian a renunțat complet la argumentul legal, acum nu mai e deloc vorba de încălcarea legii (la care a vibrat mânios cinci sferturi din internetul românesc), doar de faptul că poziția lui Djokovic e periculoasă. E o nuanță importantă, chiar și în comparație cu vaccinarea obligatorie, care e în categoria ”bine făcut cu forța”; aici vorbim deja de “dușmanii poporului” care, deocamdată, trebuie expulzați. Însă precedentul unei eventuale expulzări deschide larg ușa pentru o serie de abizuri inimaginabile care să sancționeze delictul de opinie. Vei deveni imediat dușmanul binelui colectiv dacă nu vei face ce-ți cere guvernul. Eu nu știu ce altă dovadă că vorbim de cel mai pur totalitarism cu putință mai trebuie. În ce alt sistem politic a avea opinie diferită de vocea oficială care reprezintă ”poporul” duce la excluderea din corpul social în numele binelui colectiv? Sincer, nu pricep ce mai e de dezbătut, treaba e cât se poate de limpede acum. Oficială. Florin Cojocariu

Adevărata „crimă” a lui Novak este că s-a ridicat pentru ceea ce a crezut și, făcând asta, a expus lașitatea noastră. „Toată țara îl urăște pe Novak Djokovici acum pentru că a avut curajul să facă ceea ce majoritatea dintre noi nu: să se lupte pentru ceea ce crede. Poziția principială a lui Nole nu face altceva decât să sublinieze faptul că milioane de australieni au permis să fie abuzați în ultimii doi ani. Și nimeni nu vrea să recunoască asta. E mult mai ușor să demonizezi un milionar sârb care a luat poziție decât să fii de acord că ai fost forțat să te supui de către politicieni și birocrați ai sănătății. Nimeni nu crede cu-adevărat că Novak ar constitui un risc pentru sănătate. Și nimeni nu crede cu-adevărat că dându-l afară din țară australienii vor fi protejați. Australia a înregistrat mai mult de 60.000 de cazuri de Covid în ultimele 24 de ore. Și e clar că Novak – cineva care este perfect sănătos și care are imunitate naturală pentru că a învins virusul anterior – nu ar fi stricat utopia mitică a Melbourne-ului: zero Covid.
Crima lui Novak este că a insistat ca informațiile medicale ale unei persoane sunt private – ceea ce cu toții credeam în 2018. Vedeți problema aici, nu? Novak și-a ținut istoricul medical privat în timp ce noi am acceptat să-l expunem în fața unui străin pentru dreptul a intra într-un Kmart. Novak a luptat și a câștigat dreptul de a trăi în termenii săi, în timp ce noi am consimțit să facem dintr-o serie interminabilă de injecții o condiție pentru a putea să-ți câștigi traiul. La naiba! Probabil că Novak nu ar fi fost de acord cu închiderea forțată la ora 21.00. Probabil că nu le-ar fi interzis copiilor săi să viziteze locurile de joacă. Și probabil că nu ar fi pierdut timp prețios cu familia pentru că un birocrat neales și nereprezentativ a spus „știință”. Probabil că Novak ar fi rezistat tuturor acestor prostii. Și cât de mult îl urâm pentru asta! Trebuie să-l urâm…
Dacă Novak nu este diavolul, atunci suntem cu toții proști – proști pentru că acceptăm cerințele din ce în ce mai absurde și proști pentru că sunt de acord să schimbe la nesfârșit regulile în timpul jocului. Participarea lui Novak la Australian Open nu a însemnat că am fost păcăliți cu toții de politicieni. Novak era problema – nu regulile tiranice cărora ne-am supus atât de docili. Reguli care ne-au înfuriat atât de mult pentru că Novak a refuzat să fie sclav lângă noi. De ce ar trebui să reziste Novak când noi nu am făcut-o? Adevărata „crimă” a lui Novak este că s-a ridicat pentru ceea ce a crezut și, făcând asta, a expus lașitatea noastră. Nu vă gândiți la Novak ca la un jucător de tenis care a primit privilegii speciale. Nu a făcut-o. Și nu vă gândiți la Novak ca la un atlet care nu respectă Australia. Nu este. Gândiți-vă la Novak ca la o oglindă în care vedem o reflecție neflatantă pentru noi înșine. Primul nostru răspuns este să spargem oglinda. Apoi am salutat că oglinda urma să fie urcată într-un avion și trimisă înapoi de unde a venit. Dar nu există scăpare de ceea ce am văzut la noi sau de ghinionul care este sigur că va urma pentru că am spart acea oglindă ” – James Macpherson, editorialist Spectator, Australia

Cel mai mare jucător de tenis din istorie, actualul număr 1 mondial, izolat forțat pe aeroportul din Melbourne, închis intr-o cameră, păzit de politie si cu telefonul confiscat! Acest moment va rămâne în istorie, se vor face filme despre asta, cum s-au făcut filme despre Jesse Owens, sportivul care i-a umilit pe Hitler și pe nazisti. După ce a fost închis zile întregi într-un hotel fost penitenciar cu hrană sinistră, deportat în ziua în care ar fi trebuit sa aibă primul meci, Nole are de plătit 500.000 cheltuieli judecata, interdicție pe 3 ani în Australia, poate interdicție la Rolland Garos/US Open și probabil 30 milioane pierderi sponsorizări.
”Acest personaj Hawke a spus că Djokovic este o amenințare pentru comunitate. Nu, nu este. Dar este tratat ca o armă de distrugere în masă. El doar joacă tenis. Acum, mass-media are chef să-și îndrepte toată furia către Novak. Nu a făcut nimic nimănui. El vrea doar să joace tenis. Am fost de acord că sportul aduce oamenii împreună, dar mass-media ne-a divizat. A distrus Australian Open. Nu mai este sport. Ce naiba facem? Lăsați-l să joace”, conchis Kyrgios.

#DictaturaDinAustralia
Cosmina Cerva-Djokovici a învins! Un singur om a reușit să demaște dictatura instaurată in aplauzele speriaților. „Consider că prezența domnului Djokovic în Australia poate reprezenta un risc pentru sănătatea comunității australiene, deoarece prezența sa în Australia poate stimula sentimentul anti-vaccinare”.
Andreea Pana-A pierdut ca nu s-a inchinat zeului vaccin.
Laura Clipa-M-am uitat socata la proces. Nu a fost vorba despre drept, despre regimul migrației și al vizelor, ci un proces al delictului de opinie și a faptului ca Djokovic refuza sa se vaccineze și prin aceasta întărește pozitia celor care sunt impotriva vaccinurilor.
Mihaela Pop-Ce turneu e ala fără nr 1?
Radu Hopartean-Până și Hitler a permis participarea sportivilor de culoare la olimpiada de la Berlin.
Camara Lucia-S-ar putea, că în afară de problema nevaccinarii să fi fost și opoziția lui împotriva celui mai mare grup anglo-australian Rio Tinto care voia să extragă litiu din Serbia.
Jonny Quest-Fratele unui coleg de serviciu de-al meu este rezident in Australia de cativa ani. Pot sa confirm astfel ca tot ce vedem legat de Australia (batut oameni aleatoriu pe strada, lipsa alimente in magazine, urmarirea non-stop a oamenilor prin aplicatii pe telefon, lagare de carantina) este adevarat. In acest moment, Australia este, din pacate, pierduta…
Mircea Mircea-Djokovic a câștigat marele premiu pentru DEMNITATEA OMULUI SĂNĂTOS.

blasfemie – reclamă satanistă pentru noua religie covid19
Publicitate

Despre Alex Imreh

0742669918
Acest articol a fost publicat în 2022 și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s