15.03.2016 Viktor Orban: Statele Unite ale Europei – un plan pe care nu l-a autorizat nimeni! Vom fi sclavi sau oameni liberi?

vor

Destinul ungurilor este legat de cel al națiunilor europene și a devenit în asemenea măsură o parte a Uniunii încât astăzi nici un singur popor – inclusiv poporul maghiar – nu poate fi liber dacă Europa nu este liberă. Europa de astăzi este fragilă, slabă și bolnavă ca o floare mâncată de un vieme ascuns. Astăzi, la 168 de ani după marile Războaie de Independență ale popoarelor europene, Europa, casa noastră comună, nu este liberă!

Europa nu este liberă! Pentru că libertatea începe cu rostirea adevărului. Astăzi, în Europa, este interzis să spui adevărul. Chiar dacă este făcută din mătase, o botniță rămâne o botniță! Este interzis să spui că nu sunt refugiați şi că migrația este o amenințare pentru Europa! Este interzis să spui că zeci de milioane de migranți sunt gata să se îndrepte spre noi. Este interzis să spui că imigrația aduce crime și teroare în țările noastre! Este interzis să arăți că masele de oameni care sosesc dintr-o altă civilizație pun în pericol felul nostru de viață, cultura noastră, obiceiurile noastre și tradițiile noastre creștine! Este interzis să arăți că cei care au ajuns aici mai întâi și-au construit deja propria lor lume, separată, numai pentru ei, cu legi și idealuri proprii, mult deosebite de structura veche de un mileniu a Europei!

Este interzis să arăți că nu este un lanț accidental de evenimente, că este o operațiune planificată și orchestrată de dinainte. Este interzis să spui că în Bruxelles se pun la cale planuri pentru a aduce aici o masa enormă de străini, cât mai repede posibil și a-i așeza printre noi! Este interzis să arăți că scopul aducerii acestor zeci de milioane de migranți  este transformarea peisajul religios și cultural al Europei, dărâmarea fundațiilor etnice, pentru a elinima astfel statele națiuni, ultima barieră din calea internaționalismului! Este interzis să spui că Bruxelles-ul devorează în mod invizibil din ce în ce mai multe felii din suveranitatea noastră națională și că la Bruxelles mulți lucrează acum la un plan pentru Statele Unite ale Europei – un plan pe care nu l-a autorizat nimeni!

Dușmanii de astăzi ai libertății sunt croiți altfel decât conducătorii regali și imperiali din trecut sau decât cei care au condus sistemul sovietic; ei folosesc un set de instrumente diferit pentru a ne aduce la supunere. Astăzi, nu ne mai bagă în închisori, nu ne mai deportează în lagăre de concentrare și nu mai trimit tancuri să ocupe țările dornice de libertate. Astăzi bombardamentele mass-mediei internaționale, denunțurile, amenințările și șantajul sunt suficiente – sau au fost, până acum. Popoarele Europei se trezesc încet, se adună, și în curând vor câștiga teren. Grinzile Europei care se sprijină pe suprimarea adevărului scârțâie și se frâng. Popoarele Europei se trezesc, se regrupează, iar curând vor câștiga teren, par să fi înțeles în sfârșit că viitorul le este amenințat: nu doar prosperitatea, viețile confortabile, slujbele le sunt amenințate, ci însăși securitatea noastră și ordinea pașnică a vieților noastre este amenințată. În sfârșit, popoarele Europei, care au moțăit în abundență și prosperitate, au înțeles că principiile vieții pe care Europa le-a construit sunt în pericol de moarte.

De data aceasta, pericolul nu ne amenință așa cum o fac războaiele sau calamitățile naturale, trăgându-ți brusc covorul de sub picioare. Imigrația în masă este un curent lent de apă care erodează tenace țărmurile noastre. Este mascat sub o cauză umanitară, dar adevărata lui natură este ocuparea de teritorii. soros-orban-610x300Iar teritoriul câștigat de ei este pierdut de noi. Mulțimi de apărători ai drepturilor omului simt nevoia obsedanta, irepresibilă, de a ne pune la punct și a ne acuza. Susțin că suntem xenofobi înrăiți, dar adevărul este că istoria națiunii noastre este una de ospitalitate și de întrepătrundere a culturilor. Cei care s-au gândit să vină aici ca membri noi ai familiei, ca aliați sau ca refugiați care se temeau pentru viețile lor au fost primiți și lăsați să-și facă un cămin nou. Însă cei care au venit aici cu gândul de a ne schimba țara, a o schimba după propria lor concepție, cei care au venit cu violență și împotriva voinței noastre au fost întotdeauna primiți cu ostilitate.

Doamnelor și domnilor, la început au vorbit despre câteva sute, o mie sau două mii de oameni relocați. Însă nici un singur lider responsabil european nu ar îndrăzni să jure că aceste două mii nu vor crește pentru a ajunge în final zeci sau sute de mii. Dacă vrem să oprim această imigrație în masă, trebuie mai întâi să oprim Bruxelles-ul. Principalul pericol pentru viitorul Europei nu provine de la cei care sosesc aici, ci de la internaționalismul fanatic al Bruxelles-ului. Nu trebuie să permitem Bruxelles-ului să se plaseze deasupra legii.

Nu vom importa în Ungaria crima, terorismul, homofobia și anti-semitismul care dă foc la sinagogi. Nu vor fi cartiere în care legea să nu poată fi aplicată, nu vor fi dezordini în masă. Nu vor fi revolte de imigranți aici și nu vor fi bande care să ne amenințe femeile și fiicele. Nu le vom permite altora să ne spună pe cine trebuie să luăm pentru a deveni apoi noi înșine străini în țara noastră. La sfârșit, ne vom trezi că ni se va spune să ne facem bagajele și să plecăm de pe propriul nostru pământ. De aceea, respingem planul forțat de reinstalare și nu vom tolera nici șantajurile, nici amenințările.

A venit vremea să împiedicăm distrugerea Europei și să-i salvăm viitorul. A venit vremea opoziției și a rezistenței. A venit vremea să ne adunăm împreună cu aliații noștri. A venit vremea să ridicăm steagul națiunilor mândre. În acest scop, indiferent de simpatiile politice, chemăm toți cetățenii din Ungaria să se unească și toate națiunile din Europa să se unească. Liderii și cetățenii Europei nu mai trebuie să trăiască în două vieți diferite. Trebuie să restaurăm unitatea Europei. Noi, popoarele Europei, nu putem fi libere individual dacă nu suntem libere împreună. Dacă ne unim forțele, vom reuși; dacă tragem în direcții diferite, vom eșua. Împreună suntem puternici, dezbinați suntem slabi. Fie toți împreună, fie deloc – aceasta este legea de astăzi.

Maghiari, în 1848 era scris în cartea destinului că nimic nu se poate face împotriva Imperiului Habsburgic. Dacă atunci ne-am fi resemnat, soarta ne-ar fi fost pecetluită, iar marea germană i-ar fi înghițit pe unguri. În 1956, era scris în cartea destinului că trebuie să rămânem o țară ocupată și sovietizată, până când patriotismul se va fi stins în fiecare maghiar. Dacă atunci ne-am fi resemnat, soarta ne-ar fi fost pecetluită, iar marea sovietică i-ar fi înghițit pe unguri. Astăzi este scris în cartea destinului că forțe mondiale ascunse, fără chip precis, vor elimina tot ce este unic, autonom, tradițional și național. Vor amesteca culturile, religiile și populațiile, până când mândra noastră Europă, cu multe fețe, va sfârși lispită de sânge și docilă. Și dacă abdicăm de la crezul nostru, soarta ne va fi pecetluită, și vom fi înghițiți în enormul pântece al Statelor Unite Europene. Sarcina care le revine poporului maghiar, națiunilor central-europene, celorlalte națiuni europene care nu și-au pierdut încă bunul simț este să înfrângă, să rescrie și să transforme soarta care ne este hărăzită.

Noi, ungurii și polonezii, știm cum să facem asta. Am fost învățați că numai cine poate privi primejdia în față poate fi numit brav. De aceea, trebuie să scoatem vechea virtute a curajului din mâlul uitării. Mai întâi, trebuie să turnăm oțel în coloanele noastre vertebrale și să răspundem clar, cu voce suficient de puternică pentru a fi auziți de departe, celei mai importante, singurei întrebări cu adevărat importante pentru soarta noastră. Întrebarea de care depinde dacă viitorul Europei rămâne în picioare sau se prăbușește este aceasta: „Vom fi sclavi sau oameni liberi?”. Aceasta este întrebarea! Vă rog să răspundeţi.

Discursul lui Orban pe youtube.

2015

Conform UNCHR (Agenția ONU pentru Refugiați) în 2015 au intrat în Europa peste un milion de imigranți (1,1015,078), în principal pe ruta balcanică. În 2016  tonul dat de Ungaria a fost urmat de Austria, Bulgaria a rezistat de la inceput, Macedonia a reusit să-și apere in final granitele și astfel ruta balcanică a fost închisă. În 2016 Grecia a lăsat în continuare usile larg deschise, Italia e prima tinta occidentala, în primele 6 luni au intrat în Europa peste un sfert de milion de imigranți.

Vladimir Bukovsky – Uniunea Europeana este noua Uniune Sovietica
eu_future

Mi se pare de neînţeles că după ce a fost îngropat un monstru, Uniunea Sovietică, un monstru similar, este construit. De ce CE (comunitatea europeană) a devenit UE (uniunea europeană)? Poate dacă examinăm Rusia sovietică vom afla răspunsul.
Uniunea sovietică era condusă de 15 oameni care nu erau aleşi, care se investeau in funcţii reciproc şi care nu dădeau socoteală nimănui. Uniunea europeană este condusă de 2000 de oameni în acelaşi fel. Se întâlnesc în secret, nu răspund faţă de nimeni şi nu-i putem destitui din funcţii.
S-ar putea spune că Uniunea europeană are un parlament ales. Şi Uniunea sovietică avea unul: Sovietul Suprem. Se aplica ştampila și (se vota) la fel ca pentru parlamentul european, iar timpul la microfon era limitat la un minut pentru fiecare vorbitor, la fel ca in parlamentul european. În UE sunt sute de mii de eurocraţi cu salarii imense, cu mulţi servitori, bonusuri si privilegii, cu imunitate pe viaţă la orice persecuţie, care sunt mutaţi pur şi simplu de la o funcţie la alta, indiferent dacă au făcut treabă sau nu. Nu este asta exact ce se făcea în fosta Uniune Sovietică?
Uniunea Sovietică a fost creată prin coerciţie şi prin ocupare militară. Uniunea europeană, admitem, a fost creată fără folosirea expresă a forţei militare, dar tot prin coerciţie şi prin abuzuri economice. Pentru a continua să existe, Uniunea Sovietică s-a extins continuu. În momentul când s-a oprit extinderea, a început colapsul. Iar eu am convingerea că la fel se va întâmpla şi cu Uniunea europeană.
Scopul existenţei Uniunii Sovietice a fost crearea unei noi entităţi istorice: poporul sovietic, iar noi trebuia să ne renegăm naţionalitatea, tradiţiile şi trebuia sa uităm obiceiurile popoarelor noastre. La fel şi Uniunea europeană nu doreşte să fiţi englezi sau francezi (nici români sau bulgari). Doreşte ca voi toţi să fiţi o nouă entitate istorică, să fiţi europeni. Să vă suprime toate sentimentele naţionale si să trăiţi ca o comunitate multinaţională. După 73 de ani, acelaşi sistem (multinaţional), în Uniunea Sovietică, a cauzat mai multe conflicte interetnice decât oriunde în lume. În Uniunea Sovietică unul din marile ţeluri a fost distrugerea statului-naţiune. Şi asta este exact ce face UE astăzi. Bruxelles-ul absoarbe state-naţiune pentru ca acestea să nu mai existe.
Corupţia era generală în sistemul sovietic, de sus până jos. Şi tot aşa este şi în UE. Aceeaşi activitate coruptivă care îmbiba Uniunea Sovietică este şi în UE. Cei care i se opun sau o dezvăluie sunt reduşi la tăcere sau pedepsiţi. Nimic nu s-a schimbat. În Uniunea Sovietică aveam Gulagul. Văd că, de asemenea, avem gulag şi în UE. Nu se numeşte “gulag”, ci “politically corect”. Când oricine încearcă să exprime ce gândeşte în legatură cu evenimentele (cu agenda de lucru a UE), iar viziunea sa este diferită de linia agreată (aprobată, oficială), va fi ostracizat. Acesta este începutul gulagului, începutul pierderii libertăţii.
În Uniunea Sovietică ne-au spus că avem nevoie de un stat federal pentru a evita războiul. În UE se face exact acelaşi lucru. Pe scurt, este aceeaşi ideologie, modelul sovietic prezentat în ambalaj vestic. Dar, din nou, la fel ca Uniunea Sovietică, UE contine şi propriul sfârşit. Din nefericire, când se va prăbuşi, şi se va prăbuşi, va lăsa în urmă un dezastru imens şi vom rămâne cu uriaşe probleme economice şi etnice. Vechiul sistem sovietic a fost incapabil de reformă, şi la fel şi UE. Dar există o alternativă la a fi conduşi de cei 2000 de oficiali autodesemnaţi din Bruxelles. Se numeşte independenţă. Nu trebuie să accepţi ce au planificat pentru tine. Până la urmă, nimeni nu te-a întrebat dacă vrei să participi (să fii în UE)!
Eu am trăit în viitorul tău (Uniunea Sovietică) şi nu a funcţionat! Acest text nu este un indemn la pesimism, ci la a deschide bine ochii la ce acceptam. In fond, avem libertatea de a discerne – unul din putinele lucruri pe care nimeni nu ni le poate lua cu forta.
Vladimir Bukovsky – scriitor rus, dizident anti-comunist originar din URSS, devenit persoana non-grata in propria tara, stabilit in Cambridge, UK.

Despre Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
Acest articol a fost publicat în Globalism și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la 15.03.2016 Viktor Orban: Statele Unite ale Europei – un plan pe care nu l-a autorizat nimeni! Vom fi sclavi sau oameni liberi?

  1. GgVerb zice:

    Yep! Si daca nu am acces la schimbarea deciziilor de la Bruxelles ma duc la sat si pornesc o ferma.
    Nu ma omor cu munca si nici cu investitiile dar pot sa ma mut intr-o primavara. Si sunt linistit stiind ca pot sa parasesc sistemul, barca asta care merge aiurea. Te salut cu respect, imi placi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s