2] Noi, membri ai grupului informal a3f, declarăm că nu am avut, nu avem și nu vom avea nici o legatură cu ATF / CNSC / Dogaru. Denunțăm această mascaradă, ATF / Dogaru NU reprezintă societatea civila, este o impostura, o făcătură.

Noi, Ioan Andoni, Andrei Alexandrov, Sebastian Bulumac, Ioan Igescu, Alexandru Ionut Clapa, Cristiana Dumitrescu, Ion Gurgu, Alex Imreh, Dragos Lelutiu, Emil Marian, Dorin Mario, Aura Mircea, Marius Rusu, Daniela Șerban, George Silvestrovici, Gabi Urs, Bogdan Valea, Ujfalusi Jeno, membri ai grupului informal a3f, declarăm azi 22 august 2014, că NU am avut, nu avem și nu vom avea, nici o legatură cu ‘A Treia Forța’ / CNSC / Mircea Dogaru. Denunțăm aceasta mascaradă, ATF/Dogaru NU reprezintă societatea civila, este un plagiat, este o impostura, o făcătură. <<Vot>>

Mircea Dogaru a lansat (2011) ‘A Treia Forță’ fără să aibă vreo legatura cu Ovidiu Hurduzeu & Mircea Platon, autorii cărții A Treia Forta Romania Profunda (2008), din start această așa zisă ‘mișcare’ a fost un plagiat, o impostură, conform rețetei standard prin care timp de 25 de ani s-au lansat imposturi pentru a deturna toate culoarele, toate ideologiile, sau măcar pentru a le compromite. Faptul că sintagma ‘A Treia Forța’ este folosită pentru a apăra pe Dan Voiculescu, este culmea ipocriziei, ceea ce părea ridicol devine ceva sinistru. Acest personaj malefic este simbolul securiştilor care au devenit fabulos de bogaţi după 1989, jefuind sistematic statul și iată că în momentul în care s-a produs incredibilul, cind o femeie a spălat obrazul României murdărit de 25 de ani de complicitate, laşitate și prostie, iată-l pe Mircea Dogaru sărind în apărarea Varanului: 

cnsc-forta3.blogspot.ro – LIMITELE SOLIDARITATII – Președintele S.C.M.D., Col (r) dr. Mircea DOGARU  spune: ‘Pe data de 8 august a.c., amintind pana la identitate vremurile Anei Pauker, un complet de judecata, orb la orice marturie sau document in favoarea acuzatilor, a decis executia publica a lotului Voiculescu. Dan Voiculescu nu a fost condamnat, ca in anii ocupatiei staliniste, pe motiv de „Antene” ci pe motiv de Romania. Voiculescu a indraznit sa acumuleze capital romanesc si sa-l investeasca in Romania, in interes romanesc, (sic) fapt pentru care exportatorii de globalism / comunism au decis sa-l pedepseasca (sic). Azi Globalismul si-a tras nuanta Portocalie dar metodele si obiectivele au ramas aceleasi.’ Si mai departe pe site-ul CNSC: ‘Convinsi ca media independenta trebuie aparata cu orice chip, prin orice mijloace legale, de abuzurile incredibile care se petrec astazi in Romania, din cauza mafiei patrunse in Justitie, Curtea Constitutionala, DNA, si in alte institutii de forta ale statului roman, membrii si simpatizantii CNSC sunt hotarati sa apere postul de televiziune ANTENA 3 si pe toti cei care lupta impotriva regimului corupt din Romania, regim patronat de Traian Basescu si camarila acestuia. Membrii CNSC din Bucuresti vor iesi astazi, 10.08.2014, incepand cu orele 17.30, la o plimbare in jurul Cotrocenilor. Speram sa intalnim acolo si pe unii prieteni si colegi mai vechi, autori ai celebrului slogan „Iesi afara, javra ordinara!” si sa rememoram momente petrecute impreuna, pe arsita sau ger, la pichetarile oganizate la Monumentul Eroilor Genisti (Piata LEU).’

Lansat pe data de 7 octombrie 2011 de catre Sindicatul Cadrelor Militare in Rezerva (SCMD) si Fundatia FACIAS, programul in 12 puncte numit „PLATFORMA CIVICA”, a fost adoptat de peste 130 de ONG-uri si sindicate. Sindicatele, ONG-urile si cetatenii care au adoptat acest program constituie CONSILIUL NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE (CNSC). Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului – FACIAS, este o organizație non-guvernamentală înființată de către Dan Voiculescu în anul 2008.

www.a3f.ro/incredibilul-s-a-produs-a-cazut-simbolul-securistilor-care-au-devenit-fabulos-de-bogati-dupa-1989-jefuind-sistematic-statul – Dan Voiculescu este, cu siguranţă, mai sofisticat decât alţi oligarhi ai României ajunşi la puşcărie. Spre deosebire de mulţi alţii care s-au mulţumit să-şi cheltuiască purcoiul de bani cu care s-au trezit în braţe după Revoluţie, dl. Voiculescu şi-a ţesut o plasă de siguranţă pentru vremuri grele, precum acestea. Aparent greoi şi afişând un aer bonom, a construit o subtilă reţea socială, în care şi-au prins aripile mulţi oameni de bună credinţă. Construcţia n-a fost lipsită de un anume rafinament: pe lângă partidul binecunoscut, aflat mai mereu la guvernare, în ciuda faptului că nu-l votează nimeni, pe lângă trustul media folosit ca armă în politică şi în afaceri, dl. Voiculescu şi-a creat propria societate civilă. A înfiinţat o puzderie de ONG-uri, majoritatea specializate pe drepturile omului, bune de folosit atunci când interesele Omului Voiculescu erau ameninţate de procurori sau de adversarii politici. A cheltuit o avere cu oamenii – academicieni, actori, cântăreţi, sportivi, publicişti, tineri cu calităţi speciale. Când i-a fost greu şi lupta pentru propria libertate a impus-o, n-a avut nicio ezitare să scoată la înaintare în direct valorile României, pe care să le pună scut între el şi Justiţie.

Despre Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
Acest articol a fost publicat în Pozitii Publice și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la 2] Noi, membri ai grupului informal a3f, declarăm că nu am avut, nu avem și nu vom avea nici o legatură cu ATF / CNSC / Dogaru. Denunțăm această mascaradă, ATF / Dogaru NU reprezintă societatea civila, este o impostura, o făcătură.

 1. Pingback: Obiectiv final – economia civică, după modelul emilian. Calea – o îmbinare între o bază civilă larg distribuită și un leadership vizionar/charismatic. Resursele există, mai trebuie structurare. | Alex Imreh

 2. Alex Imreh zice:

  http://epochtimes-romania.com/news/colonelul-mircea-dogaru-recrutat-de-serviciile-secrete-militare-pentru-controlul-operativ-al-sindicatelor–237407
  Preşedinte al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere, colonelul Mircea Dogaru, personaj implicat în strângerea de semnături pentru candidatura lui Meleşcanu la prezidenţiale, ar fi fost recrutat în 2000 pentru încadrarea în rândurile Direcţiei de Siguranţă Militară, în scopul realizării controlului operativ al sindicatelor ce urmau să se înfiinţeze în România, relatează flux24.ro, citând o notă din data de 4 noiembrie 2004 a serviciilor secrete militare.
  Conform sursei citate, acest document atestă că Poliţia Politică a existat în România şi după anul 2000, cu scopul de infiltrare a sindicatelor, „lucru care s-a şi întâmplat de altfel.”
  „În baza datelor din dosarul de agent al acestuia, propunem supunerea spre aprobare şefului DGIA, pentru dirijarea col. Mircea Dogaru în îndeplinirea măsurilor din Acţiunea „SINDICATUL”, în scopul realizării controlului operativ al viitoarelor structuri sindicale care urmează a se înfiinţa în România”, se arată în finalul acelei note.
  Documentul, publicat inţial de ziuanews.ro este datat 4 noiembrie 2004, după intrarea României în NATO, ceea ce pune mari semne de întrebare asupra căror interese serveau direcţiile secrete în contextul în care Mircea Dogaru a apărut în multe acţiuni ca propagandist al Rusiei.
  Din document mai reiese că Dogaru a fost iniţial agent al Securităţii şi, ulterior, al SRI, care l-a trecut în 1999 serviciului secret al Armatei. De asemenea, în respectiva notă se mai precizează că Mircea Dogaru, şef birou în cadrul Secţiei Contracararea Dezinformării şi Protecţiei Imaginii Armatei/ Direcţia Siguranţa Militară „în cursul anului 1989, când activa ca militar în cadrul Centrului de Cercetări de Istorie şi Teorie Militară, a fost recrutat de către fostele organe de securitate ale Direcţiei a IV-a Contrainformaţii şi dirijat pe lângă ataşatul militar al fostei Ambasade URSS la Bucureşti (la aceea dată), lt.col Serghei Cernomaz.”
  La şase ani de la respectiva notă, în 2010, colonelul în rezervă Mircea Dogaru a înfiinţat Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere, al cărui preşedinte este şi în prezent.
  Doi ani mai târziu, colonelul în rezervă Mircea Dogaru se remarca prin participarea la mitingurile anti-Băsescu şi anti-PDL din 2012. Tot în 2012, colonelul Dogaru semna un protocol cu USL pentru desfiinţarea Curţii Constituţionale, DNA, ANI şi CNSAS.
  „Legătura dintre sindicatul colonelului Dogaru şi agenţii de influenţă ruşi este de notorietate. Alexandr Dughin, consilier personal al lui Putin şi ideologul din spatele conceptului de Euroasia, a fost în repetate rânduri la Bucureşti, unde s-a întâlnit cu colonelul Dogaru”, scria, în septembrie 2014, Monica Macovei.
  http://www.flux24.ro/document-bomba-un-agent-filo-rus-reinventat-dupa-intrarea-romaniei-in-nato-sa-monitorizeze-sindicatele-mircea-dogaru-recrutat-de-serviciile-secrete-militare-in-actiunea-sindicatul-in-sco/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s